Persoonlijk Requiem

Op deze pagina bieden wij u de mogelijkheid om in te loggen op de besloten webpagina’s van uw overleden dierbare of bekende. U vindt hier informatie over de uitvaart zoals bijvoorbeeld routebeschrijvingen en foto’s van de locaties. U kunt er ook contact leggen met de betrokken Requiem uitvaartondernemer of bloemen bestellen voor bij de uitvaart.

Tevens heeft u de mogelijkheid om een bericht of herinnering aan de overledene te plaatsen.

Naam
CodeWij zijn aangesloten bij Requiem, het landelijk netwerk van lokale, zelfstandige uitvaartondernemers. Requiem heeft Horizon Uitvaartbegeleiding geselecteerd op vijf kernwaarden: persoonlijke aandacht voor nabestaanden, persoonlijke invulling van de uitvaart, ruim beschikbare tijd, transparantie en lokale binding. Deze kernwaarden worden door alle aangesloten ondernemers onderschreven.

Op Persoonlijk Requiem biedt Horizon Uitvaartbegeleiding de nabestaanden informatie over de uitvaart, zoals route-informatie, fotomateriaal van de locaties en eventuele wensen van de familie. Tevens bestaat de mogelijkheid om bloemen te bestellen voor de uitvaart en om contact te leggen met ons als uitvaartondernemer.

Tenslotte kunt u een bericht plaatsen om de overledene te herdenken of om de familie te condoleren. Dit kan een tekst, foto of tekening zijn. Van alle berichten kan later, wanneer de familie dat wenst, een ‘Herinneringsboek’ worden samengesteld.